Kuninkaanlaakson pintamateriaalit sulautuvat rakennuksen skandinaaviseen arkkitehtuuriin. Selkeät, luonnonläheiset kokonaisuudet muodostavat harmonisia kokonaisuuksia, joita voit sekoittaa mieltymystesi mukaan. Väriskaala ulottuu voimakkaasta mustasta, harmaan ja valkoisen säestämänä luonnonläheisiin puun sävyihin.

KYLPYHUONE JA WC

Kylpyhuoneen ja wc:n laatat ovat harmaan eri sävyisiä laattoja. Paneelit ja kalusteet ovat suoralinjaisia ja modernin selkeitä. Seinäkiinnitteiset WC-istuimet mahdollistavat helpon puhtaanapidon ja tyylikkäät vesikalusteet yksityiskohtineen viimeistelevät tilan.

4h_kylpyhuone_FINAL

SAUNA

Saunan lauteet ovat jykevää 40mm paksua lankkua ja kiuas on kivipilarimallinen lauteisiin integroitu. Lauteet ovat mustaa, vaaleaa haapaa tai lämpökäsiteltyä leppää. Samanvärisillä paneeleilla saunasta saadaan luotua konstailemattoman tyylikäs kokonaisuus. Saunan lasiseinä yhdistää tilat toisiinsa ja luo avaruutta.

KEITTIÖ

Keittiöt ovat osa oleskelutiloja ja keittiömateriaalit on sovitettu oleskelutilojen kokonaisuuksiin sopiviksi. Asuntojen tyyliä mukaillen kalusteovet ovat sileitä tai täysin vetimettömiä vedinurallisia ovia. Työtasoissa ja ovissa on useita eri vaihtoehtoja. Kodinkoneet ovat kalusteisiin integroituja noudattaen koko asunnon selkeää linjaa.

raadelma3

HUONETILAT JA LATTIAT

Makuuhuoneiden ja eteisen säilytystilat ovat tilaasäästävien ja tilojen avaruutta korostavien peililiukuovien takana. Päämakuuhuoneen yhteydessä on erilliinen vaatehuone, josta on suora kulkuyhteys kylpyhuonetiloihin. Lattiamateriaaliksi voit valita laadukkaan parketin tai paksun helppohoitoisen ympäriviistetyn laminaatin. Kaikkiin asuntoihin on mahdollista valita tyylikäs ja siro takka tuomaan lämpöä ja tunnelmaa jokaiseen päivään.

TALOTEKNIIKKA

Asuntojen lämmönlähteenä on taloudellinen ja huoleton maalämpö. Lämmönjako toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ilmanvaihto toteutetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtokoneella, jossa on tehokas lämmöntalteenotto. Yhtiö liitetään Elisan nopeaan valokuituverkkoon. Asuintilojen kaikki kiinteät valaisimet toteutetaan energiatehokkailla LED-valaisimilla.